FELTŰNŐ ÉS EGYEDI NEMESACÉL ÉKSZEREK ÉS BIZSU ÉKSZEREK ALACSONY ÁRON !!!

GYÖNYÖRŰ NEMESACÉL ÉKSZEREK ÉS EZÜST ÉKSZEREK NAGYKER ÁRON!!! AZ ELEGÁNS HÉTKÖZNAPI VISELETTŐL AZ EXTRÉM FELTŰNŐ ÉKSZEREKIG ITT MINDENT MEGTALÁL!!!

 

                               Tisztelt Érdeklődők!

 

 

 

Ha már sikerült kiválasztania az önnek legmegfelelőbb ékszert/ékszereket, 2 módon tudja megrendelni tőlünk.

1. Küldjön nekünk egy e-mailt az ekszerkereskedes@gmail.com  e-mail címre.

   Kérem a tárgy mezőbe írja bele, hogy rendelés, vagy érdeklődés.

  Mindegyik ékszernél található egy termékkód, amelyet kérem küldjön el      nekünk,pl: fnyak037 , ez alapján tudjuk azonosítani az ékszert.

Rendelés esetén kérem írja meg pontos nevét és címét, hogy hová küldjük a kiválasztott ékszert, és egy telefonszámot is, hogy szükség esetén fel tudjuk venni önnel a kapcsolatot, illetve kézbesítéskor ha a futár nem talál otthon senkit a megadott címen.

2. Ha az e-mailt túl lassúnak érzi, megrendelését telefonon keresztül is leadhatja  minden hétköznap  reggel 08:00-17:00-ig.

Telefon : 06-30/480-20-85

 Szombaton és vasárnap megrendeléseiket csak e-mail-ben tudják elküldeni telefononos rendelésfelvétel hétvégén nincs !

 

                   Fizetési és szállítási információk

 

A kiválasztott ékszert postai úton tudjuk kézbesíteni.

 

Termékeink ára NEM tartalmazza a postaköltséget, ez hozzáadódik a termék árához. Ingyenes szállítást nem biztosítunk, így a csomagolási és szállítási költséget a vásárló fizeti minden esetben.

 

Minden nap 0-24 óráig lehet megrendelést elküldeni, igyekszünk ezeket már másnap postázni is

 

A megvásárolni kívánt terméket kétféle módon lehet kifizetni:

1. Postai utánvéttel, MPL postafutárral házhoz szállítva, ez esetben a futárnak kell fizetni a végösszeget mikor átveszi a terméket.A postaköltség így 1500 Ft  termékárán felül

2. Banki átutalással előre fizetve, ehhez a fizetési módhoz előzetes egyeztetés után e-mailben küldünk számlaszámot. Minden esetben megvárjuk míg az összeg megérkezik a számlára, csak utána postázzuk a terméket. A postaköltség így 600-750 ft a csomag súlyának függvényében, ajánlott elsőbbségi küldeményként postázva.

A szállítási idő 1-2 munkanap

Személyes átvételre egyenlőre nincs lehetőség

 

                       Pénzvisszafizetési garancia

 

Az internetes kereskedelemre érvényben lévő 17/1999 (2.5) Kormányrendelet alapján a vásárlónak joga van elállni a vásárlástól 8 napon belül( nem tetszik a termék előben, nincs megelégedve vele), különösebb indoklás nélkül.

Ha a vásárló el akar állni a vételtől, kötelessége erről 8 munkanapon belül értesítenie a kereskedőt. Elállási jogát telefonon, levélben, e-mailban tudja közölni, nem baj ha a termék csak 8 napon túl érkezik meg az eladóhoz.

Ezen kormányrendelet értelmében a termék visszaküldésének költsége a vásárlót terheli, nem a kereskedőt, így ilyen esetben semmilyen körülmények között nem álljuk a postaköltséget, csak garanciális csere esetében, vagy ha véletlenül nem azt a terméket kapja kézhez amit megrendelt. ( Erre még nem volt példa)

A termék visszaküldése ajánlott küldeményként történik, ezután a termék vételára visszautalásra kerül a vásárló által megadott bankszámlára, ennek számlája levélben minden esetben postázásra kerül a vásárlónak

Amennyiben nem ajánlott küldeményként érkezik vissza a termék hanem utánvéttel, nem áll módomban átvenni , így a posta visszaküldi a feladónak !!! mindaddig nem kerül átvételre, amíg nem ajánlott küldeményként érkezik !!!

Részletesen elolvasható a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Weboldalán, melyet ezen a linken el tudnak elérni és részletesen elolvasni:

http://www.nfh.hu/node/2709#Meggondolhatjuk magunkat és visszaléphetünk a vásárlástól az interneten rendelt termék átvétele után?

 

 

 

                                 Garancia

Minden nemesacél ékszerre 3 hónap teljes körű garancia érvényes. Ebbe beletartozik minden hibalehetőség, kopás, szakadás, kapocshiba, egyéb. Kérjük a vásárlástól számított 3 hónapig a termékkel kapott számlát, nyugtát megőrizni, mert a termékeket ilyen esetben csak így tudjuk cserélni.

Ilyenkor a felmerülő postaköltségeket, NEM a vásárló fizeti

A vállalt 3 hónap garancia időn túl és a nem természetes használatból eredő hibákért nem tudunk felelősséget vállalni !

A 3hónap garancia időn túl már csak úgy tudunk terméket cserélni, hogy a csere terméket jelentős kedvezménnyel adjuk.

A bizsu ékszerekre nem tudunk garanciát vállalni, itt csak a 14 napos általános pénzvisszafizetési vagy csere garancia működik, bármi probléma esetén 14 napon belül tudjuk cserélni a bizsu ékszereket

 

                                

                              Adatvédelem

Az önök által megadott adatokat ( név, cím, telefonszám) harmadik személynek soha, semmilyen körülmények között nem adjuk ki!

A névre és a címre a postai úton történő kézbesítéshez van szükség, a telefonszám pedig azért kell, hogy fel tudjuk venni önnel a kapcsolatot, ha szükséges, illetve a futár el tudja önt érni ha senkit nem talál otthon a szállítási címen.

 

                                Termék félrerakása

A kiválasztott ékszerek "félrerakására " 3 napnál tovább nincs lehetőség, 3 napon túl csak abban az esetben, ha a vásárló előre átutal foglalót a termékekre, ez a fizetendő végösszeg 70 %-a.

 

 

 Ékszerek testreszabása, méretek módosítása

Lehetőség van arra hogy egy-egy termék méretét módosítsuk, hosszabbra vagy rövidebbre , ezért külön díj nem kerül felszámításra.

Ezt minden esetben egyeztessük az ékszer kódja alapján, mert vannak olyan szemösszetételű ékszerek, melyen csak ékszerész tud módosítani.

Gravírozást nem vállalunk, semmilyen esetben sem, a terméket minden esetben a vásárlónak kell majd gravíroztatni a termék megvétele után.

A nyakláncokon és karkötőkön található kapcsot nem tudjuk cserélni másik fajtára, pl.: gömb-kapocs, Ezeket az ékszereket a képeken látható kapoccsal gyártják, nincs lehetőség utólagos módosításra !

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 50
Tegnapi: 404
Heti: 900
Havi: 10 242
Össz.: 2 114 402

Látogatottság növelés
Oldal: Rendelési, fizetési, szállítási feltételek, FONTOS INFORMÁCIÓK !!!
FELTŰNŐ ÉS EGYEDI NEMESACÉL ÉKSZEREK ÉS BIZSU ÉKSZEREK ALACSONY ÁRON !!! - © 2008 - 2019 - olcsonszepekszert.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: nemesacel ekszerek kereszt medallal - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »